Τι είναι η StartLife

Τι είναι η Start Life ;

Η StartLife είναι φορέας δημιουργίας και διοργάνωσης σεμιναρίων ψυχολογίας, προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, εκπαιδευτικών προγραμμάτων , εναλλακτικών θεραπειών και συστημάτων αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού.

Μέσω των συνεργασιών της διοργανώνει και φιλοξενεί διάφορα σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια για το ευρύ κοινό αλλά και για ιδιωτικούς φορείς ή επιχειρήσεις, κατάλληλα διαμορφωμένα για την κάλυψη των αναγκών τους.

Φιλοσοφία της είναι να διαδίδει, να αφυπνίζει και να παρέχει γνώση και εργαλεία στον κάθε άνθρωπο ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα του σε όλους τους τομείς της ζωής του: υγεία, επικοινωνία, σχέσεις, εργασία, κ.α.

Η κατεύθυνση της, είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες ποικίλα και διαφορετικά ερεθίσματα ώστε να διευρύνουν τη συνειδητότητά τους και να επιλέγουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η θεματολογία των δραστηριοτήτων της αφορά βιωματικά σεμινάρια ψυχολογίας και συστήματα αυτοβελτίωσης, παρακίνησης, καθώς και πλήθος συστημάτων εναλλακτικών και ενεργειακών θεραπειών.

Κάθε χρόνο η StartLife στοχεύει σε ποιοτικές, προσιτές σε όλους και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες για γνώση και διαφορετικότητα.
Είμαστε όλοι μαζί για να συνδράμουμε σε μια καλύτερη προσωπική ποιότητα ζωής. Για έναν καλύτερο κόσμο.


Χρήστος Αραμπατζής

* Η Startlife αναλαμβάνει να διοργανώνει σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα, προσωπικής εξέλιξης και βελτίωσης των δυνατοτήτων που κατέχει ο κάθε άνθρωπος. Μέσω των συνεργασιών της σχεδιάζει και οργανώνει διάφορα σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια για ιδιωτικούς φορείς ή επιχειρήσεις κατάλληλα διαμορφωμένα για την κάλυψη των αναγκών τους.

Επίσης διοργανώνει κορυφαία εκπαιδευτικά προγράμματα νοητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης για το ευρύ κοινό καθώς και διάφορα εργαστήρια με θέματα που αφορούν την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του δυναμικού μας, όπως και ομιλίες με ευρύ φάσμα θεμάτων, σχετιζόμενα πάντα με τον άνθρωπο.

Ο χώρος που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες των δραστηριοτήτων αυτών προσφέροντας έτσι την κατάλληλη φιλοξενία για την άρτια διεξαγωγή των.

Ακολουθηστε μας στο facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Εγγραφείτε στα νεα μας

Επικοινωνία

Βασιλέως Γεωργίου 32 (Περιοχή Ευζώνων)
54640
Θεσσαλονικη 

Δείτε τον χάρτη

E: info@startlife.gr
T: 2310 271161