Φιλοσοφία μας

Διοργάνωση σεμιναρίων, σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας.

Η StartLife είναι φορέας δημιουργίας και διοργάνωσης σεμιναρίων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, συστημάτων προσωπικής ανάπτυξης και αξιοποίησης δυναμικού που κατέχει ο κάθε άνθρωπος.

Μέσω των συνεργασιών της διοργανώνει και φιλοξενεί διάφορα σεμινάρια, διαλέξεις και εργαστήρια για το ευρύ κοινό αλλά και για ιδιωτικούς φορείς ή επιχειρήσεις, κατάλληλα διαμορφωμένα για την κάλυψη των αναγκών τους.

Φιλοσοφία της είναι να διαδίδει, να αφυπνίζει και να παρέχει γνώση και εργαλεία στον κάθε άνθρωπο ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα του σε όλους τους τομείς της ζωής του: υγεία, επικοινωνία, σχέσεις, εργασία, κ.α.

Η κατεύθυνση της, είναι να παρέχει διαφορετικότητα και ποικιλία στα θέματά της, ώστε ο συμμετέχοντας να αποκτά μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και να επιλέγει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η θεματολογία των δραστηριοτήτων της αφορά βιωματικά σεμινάρια και συστήματα αυτοβελτίωσης, παρακίνησης, ψυχολογίας καθώς και πλήθος συστημάτων εναλλακτικών και ενεργειακών θεραπειών.

Από το Σεπτέμβριο του 2007 έως τον Ιούνιο του 2009, τουλάχιστον 4.000 άτομα παρακολούθησαν  τις διάφορες δραστηριότητες που διοργάνωσε η StartLife, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον που υφίσταται από συνανθρώπους μας που αναζητούν μια καλύτερη και υγιέστερη ποιότητα ζωής.

Φέτος για ακόμα μία χρονιά η StartLife στοχεύει σε ποιοτικές, προσιτές για όλους και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες για γνώση και διαφορετικότητα.
Είμαστε όλοι μαζί για να συνδράμουμε σε μια καλύτερη προσωπική ποιότητα ζωής.
Για έναν καλύτερο κόσμο.


Η εκπαίδευση και η βιωματική γνώση είναι αυτή που μας δίνει δύναμη και έμπνευση για μια αποτελεσματική και καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Γνώση είναι ο οδηγός μας ώστε να ορίσει ο κάθε ένας μας τα δικά του συστατικά της επιτυχίας.

Μέσω αυτής της γνώσης στοχεύουμε, ώστε ο καθένας να ανακαλύψει τον δικό του τρόπο κ μέσο λαμβάνοντας τα εργαλεία εκείνα που χρειάζεται για να κάνει την καθημερινότητα του πιο απλή, πιο όμορφη, με μεγαλύτερη συνειδητότητα, με εύκολα και γρηγορότερα αποτελέσματα στις εκάστοτε επιθυμίες του, απολαμβάνοντας έτσι μια υγιέστερη και ευτυχισμένη ζωή.

Έχοντας σαν αρχή ότι τα πάντα ξεκινούν από ΕΜΑΣ, είμαστε και σε θέση να δημιουργήσουμε τη δική μας πραγματικότητα μέσω των διαφορετκών εργαλείων γνώσης που προσφέρουμε στο κέντρο της Start Life.

Μέσω των συνεργασιών μας που έχουμε, στοχεύουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν τη πιο ολοκληρωμένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη γνώση, ώστε ο καθένας να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Επιζητάμε πολυμορφία και πάντα αναζητούμε τους καλύτερους στο είδος τους εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Φιλοσοφία της Start Life βασίζεται στη δύναμη που κρύβει η σκέψη και η καρδία του ανθρώπου, βασίζεται στο συναίσθημα που δυστυχώς οι περισσότεροι από εμας έχουμε θάψει βαθιά μέσα μας. Βασίζεται στο υπέροχο μυαλό μας, στο όραμα ότι ο άνθρωπος είναι κυρίαρχος της δικής του ζωής. Βασίζεται στη πεποίθηση ότι ο άνθρωπος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μοίρα του. Τέλος βασίζεται στη Λεπτομέρεια που κάνει την επιτυχία να ξεχωρίζει από την μετριότητα που πολλοί συνάνθρωποι μας δεν την αντιλαμβάνονται.

Ακολουθηστε μας στο facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Εγγραφείτε στα νεα μας

Επικοινωνία

Βασιλέως Γεωργίου 32 (Περιοχή Ευζώνων)
54640
Θεσσαλονικη 

Δείτε τον χάρτη

E: info@startlife.gr
T: 2310 271161