'ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ'

 

Η Βιογραφική Προπόνηση είναι μια δυνατή υπαρξιακή εμπειρία. Πρόκειται για μια διεισδυτική, προκλητική και πρακτική αναζήτηση στα θέματα που αποτελούν το επίκεντρο της ζωής μας: την επικοινωνία, τις σχέσεις, την ευτυχία, την ικανοποίηση, την κοινωνία και την επιτυχία. 
Σε αντίθεση με την κλασική μέθοδο της παροχής διάλεξης, η οποία ξεχνιέται μετά από λίγο καιρό, η Βιογραφική Προπόνηση αποτελεί μια ριζοσπαστική εκπαίδευση που την «ζεις», μια εμπειρία την οποία βιώνεις εκ των έσω και όχι σαν παρατηρητής. Επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοση, τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία και καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητά της έχει το γεγονός ότι χρησιμοποιεί θεατρικές τεχνικές, για να εκφράσει της επιρροές της από την Φιλοσοφία, την Κοινωνιολογία, την Ανθρωπολογία, την Ιστορία, την Ψυχολογία, τη Γλωσσολογία, την Εκπαίδευση στην Ηγεσία, την Προπονητική, και το Ζεν. 
Πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα της Βιογραφικής Προπόνησης είναι:
δημιουργία συγκεκριμένων εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς της ζωής εμπειρία εμφανούς μεταβολής στον τρόπο που βλέπετε και σχετίζεστε με τον εαυτό σας και με τους άλλους μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην καθοδήγηση της ζωής σας ανάπτυξη της ικανότητας για δημιουργία με λιγότερο κόπο και άγχος βελτίωση των επιπέδων παραγωγικότητας ενίσχυση της προσωπικής δύναμης για τη δημιουργία ενός μέλλοντος της επιλογής σας μόνιμες, θετικές αλλαγές στην ποιότητα της ζωής. 
Οι αλλαγές αυτές είναι η άμεση αιτία για ένα νέο και μοναδικό τρόπο ελευθερίας και δύναμης ανακάλυψη νέων τρόπων απόλαυσης της ζωής
Οι συμμετέχοντες δηλώνουν σε συντριπτικό ποσοστό ότι η συμμετοχή τους στη Βιογραφική Προπόνηση παράγει όχι μόνο ιδέες ή βελτιώσεις, αλλά παρέχει διαρκή αποτελέσματα, τα οποία ξετυλίγονται και διευρύνονται με την πάροδο του χρόνου.

 

Ακολουθηστε μας στο facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Εγγραφείτε στα νεα μας

Επικοινωνία

Βασιλέως Γεωργίου 32 (Περιοχή Ευζώνων)
54640
Θεσσαλονικη 

Δείτε τον χάρτη

E: info@startlife.gr
T: 2310 271161